Administrata

Administrata e shkollës

Femi Fejzullahu

Sekretar

Sekretari i shkollës i kryen të gjitha punët juridike dhe administrative të cilat janë të domosdoshme për të funksionuar shkolla.

Albulena Qazimi Hasani

Shefe e kontabilitetit

Shefja e kontabilitetit të shkollës i kryen të gjitha punët financiare dhe të kontabilitetit që janë të domosdoshme për të funksionuar shkolla.

Flamur Daliu

Zyrtar financiar dhe i kontabilitetit

Nerimane Ibraimi

Punëtore administrative

Shasine Rramani

Punëtore administrative

Shpërndaje në: