Shkolla e mesme Sezai Surroi Bujanoc

Dokumente

Librat për Shkollën

Dokumentojnë historikun e shkollës tonë nga themelimi i saj dhe japin statistika të shkëlqyeshme për dekadën e fundit.

Dokumente Shkollore

Planprograme mësimore, ligje, rregullore dhe planet vjetore të punës së shkollës.

Dokumente për Shkarkim

Dokumente të ndryshme shkollore që mund të shkarkohen. Këto dokumente janë të formateve të ndryshme.

Shpallje & Konkurse

Ueb faqja ku publikohen shpalljet dhe konkurset e shkollës për nxënës, të punësuarit dhe të tjerët.

Prokurime Publike

Shpalljet e prokurimeve publike që i realizon shkolla, kriteret për konkurim, formularët, udhëzuesit.

Shpërndaje në:
ShqipEnglishСрпски језик