Këshilli Profesional i Elektroteknikës

Këshilli Profesional i Elektroteknikës

Arsim Duraku

Arsim Duraku

Profesor

Kryetar i këshillit profesional

Vaid Aliu

Vaid Aliu

Profesor

Profesor i Bazave të elektroteknikës dhe Elektroenergjetikës

Bekim Kasumi

Profesor

Profesor i Programimit dhe Mësimit praktik

Abaz Memeti

Abaz Memeti

Profesor

Profesor i Grafikës Kompjuterike dhe Veglave Softuerike

Sami Aliu

Profesor

Profesor i Bazave të elektroteknikës

Mevlan Ramadani

Profesor

Profesor i Sistemeve Operative dhe Mikrokontrollerëve

Ali Dauti

Ali Dauti

Profesor

Profesor i Mësimit praktik dhe Rregullimit automatik

Vasfi Bajrami

Profesor

Profesor i Mësimit Praktik dhe Elektronikës

Merita Junuzi

Profesoreshë

Profesoreshë e Harduerit Kompjuterik dhe Sistemeve Operative

Shpërndaje në: