OSBE, seminar me nxënës

OSBE organizoi seminar me nxënësit e shkollave të mesme “Sezai Surroi” dhe “Shën Sava”

Prezantimi i temës së edukimit mediatik. 
Të kuptuarit e edukimit mediatik: edukimi mediatik si një kuptim kritik i realitetit.
Media, diskriminimi dhe stereotipet – nga korniza ligjore, vetërregullimi deri te shembujt e përditshëm.

Shpërndaje në: