Panairi i Shkencës dhe Kulturës 2021

Panairi i shkences dhe kultures

Edhe këtë vit shkollor, nxënësit e shkollës tonë janë pjesmarrës me punimet e tyre në “Panairin e Shkencës dhe Kulturës” të organizuar nga Lëvizja Koha. Ndryshe nga pjesmarrja e drejtpërdrejtë në vitet e kaluara kësaj radhe për shkak të pandemisë COVID-19 ky panair ishte organizuar vetëm online.

Nxënësit tanë shfaqën talentet e tyre kësaj here në teknologji moderne duke realizuar një shtëpi intiligjente (smart home) ku mentor kishin prof. Mevlan Ramadani, e gjithashtu edhe në Art Figurativ me mentor prof. Avni Zairin.

Për më shumë detaje nga panairi në fjalë ju ftojmë të ndjekni videon online të publikuar në faqen zyrtare të facebook-ut të Lëvizjes Koha.

Prezantimet e nxënësve tanë mund t’i ndiqni nga 2:14:30 deri më 2:23:15

LINKU I VIDEOS

Shpërndaje në: