Realizohet orë mësimore e përbashkët me shkollën profesionale “Sveti Sava”

Në shkollën e mesme “Sezai Surroi”, dje më 06.11.2023, u realizua nje orë mësimore e përbashkët me nxënës nga shkolla jonë dhe nxënës nga shkolla profesionale “Sveti Sava”, nga Bujanoci.

Ora u realizua nga Bujar Mustafa dhe Ivana Trajkoviq, profesorë të lëndëve ekonomike pranë shkollave përkatëse…

Në orë ishin prezen drejtoresha e shkollës së mesme “Sveti Sava” Svetlana Manasijevic si dhe këshillëtarët petagogjik nga Vranja Dragana Georgiev dhe Lidija Neshiq, përkatësisht nga drejtoria e shkollave të rrethit të Pçinjës, nga qyteti i Leskocit.

Kjo orë u realizua në kuadër të projektit ,,Qyteti ynë, shkollat tona”.

Nga shërbimi i shkollës.

Shpërndaje në: