Mësimi virtual në distancë përmes platformës Zoom

Mënyra se si njerëzit po ndërveprojnë po pëson ndryshime drastike si pasojë e përhapjes së koronavirusit. Për t’iu shmangur kontakteve direkte dhe mësimit në shkollë, e kemi parë të arsyeshme që ta përdorim këtë platformë mjaftë të sofistikuar, të cilën mund ta përdorim falas me disa opsione të kufizuara.

Në videon e mëposhtme mund të mësoni në parim se si përdoret kjo platformë dhe më pas ta aplikoni atë në mësimet tuaja.

Zoom është praktik për të gjithë nxënësit që vijojnë të marrin mësime në mënyrë virtuale dhe mbi të gjitha është lehtësisht i përdorshëm. Mjafton ta shkarkoni dhe të regjistroheni përmes të dhënave që ju kërkohen.

Video është huazuar nga kanali në YouTube: English For Life, përkatësisht nga Ardian Deari

Shpërndaje në: