Mysafirë të emisionit “Fletë nga ditari” të TV Iliria, profesori Hysen Saqipi dhe nxënësi Elfat Osmani

Emisioni “Fletë nga ditari” që transmetohet çdo të mërkurë me fillim në ora 20:00 në televizionin Iliria – RTI ku nikoqir dhe moderator është profesori i gjuhës shqipe Shpejtim Hyseni, çdo javë ka mysafirë të ndryshëm nga sfera e arsimit, këtë jave mysafirë ishte profesori Hysen Saqipi dhe nxënësi Elfat Osmani.

Në emisionin që zgjati 1 orë, u bisedua për shkollën e mesme “Sezai Surroi”, për problemet, për historikun e shkollës, etj.

Në videon e mëposhtme ju ftojmë ta ndiqni emisionin e plotë.

Shpërndaje në: