Sot u bë pranim dorëzimi i detyrës së drejtorit të shkollës

Pas përfundimit të mandatit Zejni Fejzullahu, drejtor i shkollës, në prezencë të komisionit sot ia dorëzoi detyrën ushtruesit të detyrës së drejtorit Admir Nazifit, i emëruar nga Ministri i Arsimit të Republikës së Serbisë Branko Ruzhiq.
 
U.d. drejtorit të posaemëruar i dëshirojmë gjithë të mirat dhe punë të suksesshme në mandatin e tij.
 
Nga shërbimi profesional!
Shpërndaje në: