Parlamenti i nxënësve organizon turnir në volejboll për t’i ndihmuar maturantët

Me iniciativë të parlamentit të nxënësve të shkollës tonë, dje dhe sot u mbajt turniri i volejbollit i cili kishte për qëllim të ndihmoj maturantët, me moton “nxënësit për nxënësit”.

Falënderojmë ekipin realizues dhe profesorët e edukatës fizike që ishin të gatshëm të ndihmojnë rreth realizimit të turnirit.

Shpërndaje në: