U promovua libri “Si Funksionon Truri” nga autori Greg Gage në Gjimnazin e parë në Beograd

Me datat 12 dhe 13 Mars, në Gjimnazin e parë në Beograd, u bë promovimi i librit “Si Funksionon Truri” nga autor Greg Gage, neuro-shkencëtar dhe inxhinier.

Greg Gage është një neuro-shkencëtar që ka fituar çmimin e NIH dhe është bashkëthemelues i Backyard Brains – një organizatë që zhvillon mjete me burim të hapur për të lejuar amatorët dhe studentët të marrin pjesë në zbulimin e neuroshkencës. Greg është punëtor në Fakultetin e Michigan dhe ka mbajtur nëntë biseda të njohura TED mbi neuroshkencën dhe ka botuar dhjetëra artikuj të vlerësuar nga kolegët. Greg ka marrë çmimin “Kampion i Ndryshimit” nga Shtëpia e Bardhë, nga Barack Obama, për angazhimin e tij në shkencën e qytetarëve dhe është një bashkëpunëtor i lartë në TED.

Gjithashtu, me Greg Gage u organizua një punëtori ku patëm mundësi të bënim shumë eksperimente dhe demonstrime së bashku me të.

Shkollën tonë e përfaqësoi shumë denjësisht profesori i elektroteknikës Mevlan Ramadani.

Më poshtë i keni dy fotografi të shkrepura gjatë eksperimeneteve të realizuar në punëtorinë e promovimit të librit, ndërsa klikoni KËTU për të parë albumin e plotë të fotografive të publikuara në Flicker.

Shpërndaje në: