Edhe një kuadër më pak në shkollën tonë e në Bujanoc

Dr Almedin Ramizi, mësimdhënës në shkollën e mesme “Sezai Surroi”, në drejtimin e mjekësisë, nuk do të filloj punën më 1 Shtator 2022.

Doktor Almedinin do ta kujtojmë si punëtor shumë i përkushtuar në mësimdhënie, me sjellje dhe tipare të veçanta.

Shkoi atje ku iu njihet diploma universitare, në Prishtinë.

Shpresojmë që të jetë i fundit që largohet për arsye të tilla.

Faleminderit doktor për kontributin e dhënë!

Nga faqja zyrtare e facebook-ut të shkollës tonë.

Shpërndaje në: