Psikologia e shkollës Halide Vebiji u nderua me mirënjohje për kontributin e dhënë në shkollën tonë

Psikologia Halide Vebiji ishte një punëtore me të gjitha tiparet e një intelektualeje, e cila të gjitha detyrat dhe përgjegjësitë i ka kryer me sukses.

Shkolla e jonë ishte me fat që kishim një psikologe si Halide Vebiji. Ajo tani jeton në botën e jashtme.

Do të na mungojë.

I gjithë stafi i shkollës i dëshirojmë shumë suksese edhe në të ardhmen!

Shpërndaje në: