Kryetari i Bujanocit priti nxënësit e gjeneratës të shkollave fillore dhe të mesme

Sot kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi priti nxënësit e gjeneratës të shkollave fillore dhe të mesme.

Me këtë rast nxënesit e përzgjedhur u shpërblyen me nga 20.000 din dhe me mirënjohje, të cilat i ndau kryetari Nagip Arifi.

Nxënës i gjeneratës i shkollës sonë është Art Ebibi.

Drejtorët e shkollave falënderuan kryetarin për veprimin e bërë, duke propozuar që një praktikë e tillë të vazhdojë edhe në të ardhmen!

Shpërndaje në: