U realizua ekskursioni treditorë i personelit të shkollës

Më 17, 18 dhe 19 mars 2023 personeli i shkollës së mesme ishte për vizitë në Republikën e Shqipërisë.

Ekskursioni kishte karakter kulturor, me ç’rast u vizituan Vlora, Tirana dhe Durrësi.
Një pjesë u finansua nga buxheti i shkollës, ndërsa pjesën tjetër e paguan vetë punëtorët.

Nga shërbimi i shkollës.

Shpërndaje në: